Thursday, 7 July 2011

Spaghetti with tuna & pine nut - اسباجتي بالتونة و الصنوبر


Ingredients :

375g spaghetti pasta cocked
250g can tuna, drained
1/3 cup pine nuts
1/4 cup lemmen juice
1/3 cup fresh parsley leaves chopped
2 teaspoons olive oil
1 teaspoons granted lemon rind


Method :

1.Place pine nuts in a frying pan over medium heat and cook for 1 to 2 minutes or until light golden.
2.Place tuna in a bowl add oil, parsley, lemon juice, lemon rind, pine nuts and the pasta
3. Season with salt and pepper.Toss to combine and serve.
المقادير:

٣٧٥ جرام مكرونة اسباجتي مسلوقة 
٢٥٠ جرام تونة معلبات
ثلث كوب صنوبر
ربع كوب عصير ليمون
ثلث كوب بقدونس مقطع
٢ معلقة صغيرة زيت زيتون
١ معلقة صغيرة بشر ليمون

الطريقة:
١.يوضع الصنوبر في طاسة علي نار متوسطة و يقلب لمدة ١ - ٢ دقيقة او حتي يتحول للون الدهبي
٢.توضع التونة و زيت الزيتون و البقدونس و عصير اليمون و بشر قشرة اليمون و الصنوبر و المكرونة في بولة
٣. تتبل بالملح و الفلفل و تقلب بخفة لمزج المكونات و تقدم

OXO Good Grips POP Small Square 2.1 Quart Storage ContainerKitrics Pasta MeasureJoseph Joseph Spaghetti Measure, Red and Grey

No comments:

Post a Comment