ingredients :
400g cooked spaghetti
150g fresh basil leaves
125g olive oil
25g pine nuts
2 garlic cloves
50g grated parmesan cheese
salt
Method:
1.Put the garlic, pine nuts with a pinch of salt into a blender and blend briefly.
2.Add the basil leaves and process to a paste. While blending add olive oil gradually.
3.Move to a bowl and add the cheese and season with salt.
4.Put half the pesto into a saucepan, heat for min and add the spaghetti and warm for a while.
5. Divide into plates and add more pesto on top. Garnish with basil.
المكونات :
٤٠٠ جرام مكرونة اسباجتي مسلوقة
١٥٠ جرام ورق ريحان فريش
١٢٥ مللي زيت زيتون
٢٥ جرام صنوبر
٢ فص ثوم
٥٠ جرام جبنة مودزريلا مبشورة
ملح
الطريقة :
١يوضع الثوم و الصنوبر في الخلاط اليدوي مع رشة ملح خفيفة
٢يضاف اوراق الريحان و اثناء الخلط يضاف زيت الزيتون ببطء.
٣ .ينقل الخليط الي بولة و يضاف الجبنة البارميجان.
٤ .يوضع نصف الخليط في حلة علي نار هادئة لدقيقة و يضاف الاسباجتي و يقلب.
٥ .يتم غرف الاسباجتي في الاطباق و يوضع النصف الاخر من الصوص علي االمكرونة و يزيين باوراق الريحان.
No comments:
Post a Comment